EN: For a cooler and gloomier summer’s day like this I chose outfit based on a concept that always means a good decision, because I completed the couple of the really basic jeans and the hoodie with different accessories. I’m not only obsessed with this kind of hoodies, but I also adore the more elegant, and more feminine items.

So it wasn’t a question that these black slippers would perfectly fit this couple, because of their simplicity and the decoration of small chains on it, it could soften and alter the composition into a bit more feminine direction. I can tell the same about the bag, which is a classic item in itself, however, this strap which is brightened by colorful studs makes it and even its holder playful. The giant round sunglasses couldn’t miss, as eternal and faithful accessories.

This comfortable, but not boring outfit was a good choice to spend the late afternoon walking with a cup of coffee.


HU: Egy ilyen hűvösebb és borultabb nyári napra egy olyan koncepció alapján választottam outfit-et, ami mindig jó döntés, hiszen egy teljesen basic farmer és egy kapucnis pulcsi párosát tettem teljessé különböző kiegészítőkkel. Nem csak az ehhez hasonló pulcsiknak vagyok a megszállottja, de az elegánsabb, nőiesebb darabokért is rajongok.

Éppen ezért nem volt kérdés, hogy ehhez tökéletesen passzol majd ez a fekete papucs, ami a maga egyszerűségével és a rajta elhelyezett kis láncokkal is képes volt lágyítani és egy kicsit nőiesebb irányba terelni az összképet. Ugyanez elmondható a táskáról, ami önmagában egy letisztult darab, viszont ez a színes szegecsekkel kirakott vállpánt játékossá teszi, még a viselőjét is. Az óriási kerek napszemüveg sem hiányozhatott, mint örök és hűséges kiegészítő.

Egy ilyen kényelmes, mégsem unalmas összeállítás jó választás volt egy késő délutáni kávézós sétálgatáshoz.

dav

dav

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: