EN: I don’t know how you guys feel about it, but for me the summer of 2017 brought the winds of change with itself. Besides I decided to start the Livin’Heaven, which, of course, not only required a lot of work and preparation, but also as much patience and endurance, I have started to open my eyes, and to embrace everything that is motivating and help me to get closer to my goals. Of course, all these things are just mean remarkable prelude to all that I have planned and what life still holds for me.

I decided on the shorter hair and this green flower printed kimono during such a motivational momentum, with which I morefold exceeded my former limits.

I have never really loved the green, any shades of it either, not to mention the patterns. But now, I’m willing to experience something new, I have felt pressure to experiment, and I haven’t regreted it. In spite of my doubts in this outfit I felt myself a real world explorer who is radiating the restless curiosity and eventful milieu from herself so firmly that it is difficult to imagine. Anyway this year the kimonos score a great success, not by chance. With a white T-shirt, a denim short and slides it is a perfect casual outfit even for sightseeing, but with a dress and a pair of fitting shoes it can be also a good choice for a more elegant event or programme.

I think the shoulder length, shorter hair was a good choice too, because it gives me a completely new and streamlined appearance, in addition it is much easier to deal with. I can only recommend it, because I love it.


HU: Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a 2017-es nyár számomra a változás szelét hozta magával. Amellett, hogy elszántam magam a Livin’Heaven elindítására, ami persze nem csak, hogy rengeteg munkát és előkészületet, de legalább annyi türelmet és kitartást igényelt, elkezdtem nyitott szemmel járni és magamba szívni mindent, ami motivál és, ami segít közelebb kerülni a céljaimhoz. Persze, ez még csak méltó előjátéka mindannak, amit elterveztem és, amit még az élet tartogat számomra.

Egy ilyen motivációs momentum alatt döntöttem a rövidebb haj és a virágmintás zöld kimono mellett, amikkel többszörösen is „átléptem az eddigi határaimat”.

A zöldet sosem szerettem igazán, egyetlen árnyalatát sem, a mintákról nem is beszélve. De most, hogy folyamatosan valami újra vágyom, késztetést éreztem a kísérletezésre, és nem bántam meg. A kétségeim ellenére ebben az outfitben egy igazi nagyvilági felfedezőnek éreztem magam, aki csak árasztja magából a nyughatatlan kíváncsiságot, és egy olyan élményekben gazdag miliőt, amit elképzelni is nehéz. A kimonoknak idén amúgy is nagy sikerük van, nem véletlenül. Egy fehér pólóval, egy sorttal, és egy papuccsal egy tökéletes lezserebb szett akár városnézéshez is, de egy ruhával és egy hozzá illő cipővel egy elegánsabb rendezvényre vagy programhoz is jó választás lehet.

A vállig érő, rövidebb haj szerintem szintén jó döntés volt, mert amellett, hogy egy teljesen új és letisztultabb megjelenést kölcsönöz, sokkal könnyebb kezelni is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert én is imádom.

sdr

sdr

sdr

dav

sdr

dav

One Reply to “Flower printed kimono”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: