EN: Summer heat is decaying, it’s only a few days or maybe a couple of weeks and autumn arrives. But in the meantime, I encourage everyone to spend more time outdoors and enjoy the sun, the captivating summer mood and the moments of it. I’m also doing this, trying to get out there as much as possible.

For today I have chosen a black and white striped, off-the-shoulder top, that is perfectly matched to this pair of black kitten heeled shoes with bow because they complement each other, we can say, for like to find like. Although I can say that these shoes fit to everything, and to whatever you choose, you can not make a bad decision. On the one hand it is very comfortable, and on the other hand it is very many-sided, it can tame all appearances. Since I like dressing in a more casual way, mainly on weekend days, I thought I break the monotone flirt of this top and shoes with ripped jeans.

I hope you love this look! Xx


HU: A nyári meleg már az utolsókat rúgja, már csak pár nap vagy esetleg pár hét, és beköszönt az ősz. De addig is, én arra biztatok mindenkit, hogy töltsön minél több időt a szabadban és élvezze a napsütést, a magával ragadó nyári hangulatot és az ezzel járó pillanatokat. Én is ezt teszem, próbálok annyit kint lenni, amennyit és, amíg csak lehet.

A mai napra egy fekete-fehér csíkos, váll nélküli felsőt választottam, amihez tökéletesen passzol ez a fekete masnis törpesarkú, mert kiegészítik egymást, mondhatni, zsák a foltját. Habár erről a cipőről szerintem elmondható, hogy tényleg mindenhez illik és bármihez is választod, rossz döntést nem hozhatsz. Egyrészt nagyon kényelmes, másrészt pedig igen sokoldalú, minden megjelenésen képes szelídíteni. Mivel főleg a hétvégi napokon szeretek lezserebben öltözködni, ezért úgy gondoltam, hogy a felső és a cipő egyhangú flörtjét megtöröm egy szaggatott farmerrel.

Remélem, hogy tetszik Nektek ez az outfit! Xx

sdr

dav

dav

dav

sdr

dav

 

 

3 Replies to “Striped top with Kitten heels”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: