EN: I love weekends, mostly Saturdays, because if we are not hiking or swimming, we are walking in town. Sometimes I prefer the more sporty clothes and it also happens that I need the elegance, or at least a minimum participation of it in my appearance.

Today I combined boyfriend jeans with a simple, sleek and classic white shirt dress, which means a convenient alternative in summer, and with the extremely chic mule, that is very popular in this season. The irrevocable love of the big black, round sunglasses and the red lipstick rallied the otherwise solid outfit, giving a modern and feminine contour to it.

Happy Saturday, guys! I hope you love today’s outfit! Xx


HU: Imádom a hétvégéket, a szombati napokat pedig főleg, mert ha éppen nem kirándulunk, vagy strandolunk, akkor a városban sétálgatunk. Van, hogy inkább a sportosabb ruhákhoz van kedvem és van, amikor szükségem van az eleganciára, vagy legalább annak egy minimális részvételére a megjelenésemben.

Ma egy boyfriend farmert kombináltam egy egyszerű, lezser és klasszikus fehér ingruhával, ami nyáron is egy kényelmes alternatíva, és az ultrasikkes, ebben a szezonban nagyon népszerű papucscipővel. A nagy fekete, kerek napszemüveg és a piros rúzs visszavonhatatlan szerelme pedig életre keltette ezt az amúgy szolid outfitet, egy modern és nőies kontúrt kölcsönözve a számára.

Kellemes szombatot, srácok! Remélem, hogy tetszik a mai outfit! Xx

 

dav

dav

dav

sdr

sdr

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: