EN: Autumn is here, and unfortunately the wheather also approbates it. Though the sun hasn’t been hidden completely, it no longer has the strength, it’s only a pretty jewel in the sky in the months of fall. But it doesn’t mean that we should neglect the skirts and dresses, nay! We should just revise a little these items. Now we can really play with the layers and the different variants.

I bought the dress shown on the pictures these days, and the kitten heeled shoes too. I think the dress speaks for itself, the floral print is currently very popular and if we want to smuggle a little spring-summer mood to the grey days of autumn, this print can’t cause disappointment.

The shoes were love at first sight, it landed in my basket within seconds. The combination of black sateen and kitten heels enchant me, because I could complement my collection with these shoes, which are not only comfortable, but according to my predictions it will also save me from the dilemmas of the mornings.

I hope, you like this look. Xx, Dorka


HU: Beköszöntött az ősz, és sajnos ezt az időjárás is tanúsíthatja. Habár a nap még nem bújt el teljesen, már nincs olyan ereje, az őszi hónapokban már csak egy helyes ékszer az égbolton. Viszont ez nem jelenti azt, hogy hanyagolnunk kellene a szoknyákat és a ruhákat, sőt! Csak egy kicsit újra kell gondolnunk ezeket a darabokat. Most lehet csak igazán játszani a rétegekkel és a különféle variánsokkal.

A képeken látható virágos ruhát a napokban vettem, ahogy a törpesarkú cipőt is. Szerintem a ruha magáért beszél, a virágminta mostanában nagyon népszerű és, ha egy kis tavaszi-nyári hangulatot akarunk csempészni az őszi szürke napokba, akkor ez a minta nem okozhat csalódást.

A cipő első látásra szerelem volt, másodperceken belül a kosaramban landolt. A fekete szatén és a törpesarok kombinációja rabul ejtett, mert ezzel a cipővel ismét egy olyan alapdarabbal tudtam kiegészíteni a gyűjteményem, ami nem csak kényelmes, de a jóslataim szerint sokszor megment majd a dilemmás reggeleken.

Remélem, tetszik Nektek ez az outfit. Xx, Dorka

dav

dav

dav

sdr

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: