EN: Today I brought an outfit which is a bit different from the previous ones. Because I am basically tall, I don’t often wear high heeled shoes, but today because of an uknown reason I felt like wearing them. Besides they’re elegant and feminine, they are very comfortable in spite of their 10 cm long heels, I could walk in them in the city all day.

To the shoes I chose a pair of leather pants, a white top and the eternal classic, the trench coat, which is always a faithful friend. The nude bucket bag is a Jolly Joker, it doesn’t seem to be too large, but there is enough space for even a survival equipment, and it can function as a revised backpack. J To prevent the monotony of the composition, I perked it with huge pinkish round sunglasses, which will be love for a long time.

I have always loved and preferred the neutral colors, as they are simple, elegant and can be varied well. However this season may be an exception, I feel more and more times that I’m willing to wear some colorful or let’s say outstanding items – it can be pink or purple, perhaps burgundy high heeled ankle boots, or a green faux fur coat.

What do you think about today’s outfit? I hope you like it. Xx, Dorka


HU: Ma egy, a korábbiaktól kissé eltérő outfitet hoztam Nektek. Mivel alapjáraton is eléggé magas vagyok, nem sűrűn hordok magas sarkú cipőket, de ma valamilyen ismeretlen okból megjött hozzá a kedvem. Talán azért, mert amellett, hogy elegáns és nőies, a 10 centis sarka ellenére is nagyon kényelmes ez a cipő, akár egész nap el tudnék benne rohangálni a városban.

A cipő mellé választottam egy fekete bőrnadrágot, egy fehér felsőt és az örök klasszikus trench coatot, ami mindig hűséges barát. A krémszínű vödörtáska pedig telitalálat, nem tűnik olyan nagynak, de egy egész túlélő szett elfér benne, és újragondolt hátizsákként is funkcionálhat. J Hogy ne legyen túl egyhangú az összeállítás, megdobtam egy óriási rózsaszínes beütésű kerek napszemcsivel, ami sokáig szerelem lesz.

A nyers színeket, mivel letisztultak, elegánsak és jól variálhatóak, mindig is nagyon szerettem és előnyben részesítettem. Habár, ez a szezon talán kivétel lesz, egyre többször kapom magam azon, hogy kedvem van egy-két színesebb, vagy mondjuk kirívóbb darabhoz – legyen az egy pink vagy lila, esetleg bordó magas sarkú bokacsizma, vagy egy zöld szőrmekabát.

Mit gondoltok a mai outfitről? Remélem, hogy tetszett. Xx, Dorka

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: