Pink metallic mules & Grey fur coat

Scroll down to content

EN: Hey everyone! I don’t know what you think about this, but I adore autumn. Especially when it’s slightly cooler and you need a cardigan or a jacket, but the warm rays of the sun behave as though they didn’t want to give their place to the new season. Today we have woken up for such a day in Budapest.

So far I haven’t really liked pink, but when I saw this pair of pink mules, it immadiately landed in my basket. I think it’s beautiful and the romance of the pink and metal is quite unique to crown any outfit. For this reason I’ve just added it to a simple set involving leather-effect pants and a grey oversized T-shirt. A cardigan or a leather jacket just fits their trinity, like also a soft faux fur coat, what I chose now.

Hope you like this look! Xx, Dorka


HU: Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom az őszt. Főleg akkor, amikor már egy leheletnyit hűvösebb az idő és szükség van egy kardigánra vagy kabátra, viszont a meleg napsugarak, mintha nem akarnák átadni a helyüket az új évszaknak. Ma is egy ilyen napra ébredtünk Budapesten.

Eddig nem igazán szerettem a rózsaszínt, de amikor megláttam ezt a pink papucscipőt, azonnal a kosaramban landolt. Szerintem gyönyörű, és a pink metál románca elég különlegessé teszi ahhoz, hogy bármilyen outfitet megkoronázzon. Éppen ezért én most egy egyszerű szetthez, egy fekete bőrhatású nadrághoz és egy szürke oversize pólóhoz vettem fel. Egy kardigán vagy egy bőrdzseki éppúgy passzol ehhez a hármashoz, mint egy puha szőrmekabát, amit most én is választottam.

Remélem, hogy tetszett ez az outfit! Xx, Dorka

 

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: