EN: Hey everyone! Today I would like to show you an outfit what I love so much for several reasons. I like glittering things and layers, especially when small twist can be made. I feel like I’ve managed to obtain these today. I think you already know about me that I really like comfortable clothes, and assemblies, and fortunately I don’t give any concessions from it now.

The silver is not only this season’s, but it’s my favourite too. You can pair it with anything, always be able to play a game in your appearence. If you’re going to a party or a dinner, it’s faultless with high heeled shoes and a long coat, and if you want to take a little bit more loosely, just like I’m doing now, you can combine it with pieces that you might not even think basically.

This time I chose jeans and kitten heeled ankle boots, following the casual line. And since I’m a fan of leather jackets and finally the weather allows me to take them out, so I opted for one of them.

Hope you like it! 🙂 Xx, Dorka


HU: Sziasztok! Ma egy olyan outfitet szeretnék Nektek megmutatni, ami a szívemhez nőtt, több okból is. Szeretem a csillogó dolgokat és a rétegeket, főleg akkor, ha van benne egy kis csavar. Úgy érzem, ma ezeknek sikerült eleget tennem. Szerintem már tudjátok rólam, hogy nagyon szeretem a kényelmes ruhákat, illetve összeállításokat, és szerencsére ebből most sem engedtem.

Az ezüst nem csak ennek a szezonnak, de nekem is nagy kedvencem. Párosíthatod bármivel, mindig képes egy kis játékot vinni a megjelenésedbe. Ha buliba mész vagy egy vacsorára, akkor egy magas sarkúval és egy hosszú kabáttal is verhetetlen, ha pedig egy kicsit lazábbra akarod venni a figurát, ahogyan most én is, akkor bátran válogass hozzá olyan darabokat, amik alapjáraton talán eszedbe sem jutnának.

Én ezúttal egy farmert és egy törpesarkú bokacsizmát választottam hozzá, követve a lezserebb vonalat. És, mivel bőrdzseki rajongó is vagyok és végre az idő is engedi, hogy elővegyem őket, most is egy ilyen volt a befutó.

Remélem, hogy tetszett ez a kombó! 🙂 Xx, Dorka

dav

dav

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: