EN: Hey everyone! The outfit, which now I’m bringing to you, is a typical autumn combo. The white dress is a basic item of summer, but it would be also perfect base of your set in autumn. And as I adore this item, I’m not scared to wear it now. This piece has more specific details, such as the deep neckline, the frills or flared sleeves, so this dress is unusual also in itself.

I chose an oversized denim jacket for it, and as I wanted to steal some autumn feeling into my appearance, I completed the white-blue couple with a black knitted beanie and a pair of ankle boots in the same color. I think the result, thanks to the contrast, speaks to itself. I have always said that we shouldn’t be afraid mixing styles, because there are no rules today which we should follow. It is not the only way to be stylish to wear a pair of shoes and carry a bag in the same color.

What do you guys think about this outfit? 🙂 Xx, Dorka


HU: Sziasztok! Az outfit, amit most hoztam Nektek, egy tipikus őszi kombó. A fehér ruha nyári alapdarab, viszont ősszel is tökéletes alapja lehet a szettednek. És, mivel imádom ezeket a darabokat, most sem riadtam vissza attól, hogy felvegyem. Ennek a darabnak több különleges részlete is van, mint például a mély kivágás, a fodrok vagy a harangujj, tehát már önmagában is rendhagyó.

Egy oversize farmerdzsekit választottam hozzá és, hogy némi őszi hangulatot is csempésszek a megjelenésembe, fekete kötött sapkával és fekete bokacsizmával egészítettem ki a fehér-kék párost. Szerintem a végeredmény, köszönhetően a kontrasztnak, magáért beszél. Én mindig is azt mondtam, hogy ne féljünk a stílusokat keverni, mert ma már nincsenek olyan szabályok, amiket követnünk kellene, nem csak attól lehetünk stílusosak, hogy egyezik-e a cipőnk és a táskánk színe.

Ti mit gondoltok erről az outfitről? 🙂 Xx, Dorka

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: