The favourite of autumn – Checked coat

Scroll down to content

 

EN: Hey everyone! I think that those who at least a bit love and follow the newest trends, know that the checked patterns are captivating the world of fashion this autumn and winter. It could be shoes, trousers, shirts or coats in any stlyes, with this direction you can’t be wrong.

I have already collected some checked miracles, but now I’m bringing to you my favourite. I have put on this oversized long coat with a pair of claret velvet mules, a similarly velvet black hoodie and vinyl pants. I have managed to select every kind of tissues inside one outfit, but I don’t mind, because in my view I got a casual result with a dash of elegant stream.

Have a nice evening, guys! Hope you love this look! Xx, Dorka


HU: Sziasztok! Úgy gondolom, hogy aki csak egy kicsit is szereti és követi a legújabb trendeket, az tudja, hogy idén ősszel és télen a kockás minták meghódítják a divatvilágot. Legyen szó cipőről, nadrágról, felsőkről vagy bármilyen fazonú kabátról, ezzel az iránnyal nem nyúlhatsz mellé.

Én is beszereztem már néhány kockás csodát, de most a kedvencemet hoztam el Nektek. Ezt az oversized hosszú kabátot most egy bordó bársony papucscipővel vettem fel, egy szintén bársony fekete kapucnis pulcsival és egy lakknadrággal. Sikerült egy outfiten belül mindenféle anyagot összeválogatnom, de nem bánom, mert szerintem egy lezser végeredményt kaptam, leheletnyi elegáns áramlattal.

Kellemes estét kívánok Nektek! Remélem, tetszett a mai posztom! Xx, Dorka

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: