EN: Hey, guys! At last I brought you an outfit post. 🙂 Evidently, the winter’s unmissable and must have items are the warm and chic coats, so one of my favorites is this vinyl puffer coat which I ordered from ASOS, I guess in November. It doesn’t only look good due to its striking material, but it’s also very comfortable thanks to its oversized design (and of course it’s not negligible that it can be well dressed below in case of very cold weather). For the coat I picked up a pair of pants in the same color and material which is a popular piece of my wardrobe this season.

I think any accessories would be able to provide a convenient framework to the above mentioned adorable couple. I have chosen a pair of snowboots, which is not too feminine, actually we could say that is specifically sporty, but in this case the golden color falsifies this stereotype and it can smuggle a touch of elegance into this style. Or rather (because this photo series were made in brutal cold weather) my beloved Calvin Klein beanie couldn’t miss this super winter composition.

And I chose the little backpack because together with the coat they are like jin and jang. The one is oversized and enormous, the other maybe isn’t mini, out and away micro. They are total opposites of each other, even so perfect companions, who complement each other.

What do you think about this look? 🙂 What’s your favourite winter coat?

Xx, Dorka


HU: Sziasztok! Végre megint egy outfit bejegyzést hoztam nektek. 🙂 A tél kétségkívül kihagyhatatlan és kötelező darabjai a meleg és sikkes kabátok, éppen ezért az egyik kedvencem ez a lakk pufi kabát, amit az ASOS-ról rendeltem, azt hiszem, még novemberben. Nem csak jól néz ki a feltűnő anyaga miatt, de nagyon kényelmes is a túlméretezett szabásának köszönhetően (és persze az sem elhanyagolható tény, hogy nagyon hidegben jól alá lehet öltözni). A kabáthoz egy színben és anyagban passzoló nadrágot vettem fel, ami ebben a szezonban a gardróbom egy népszerű darabja.

Szerintem a feljebb említett imádnivaló párosnak bármilyen kiegészítő képes lenne megfelelő keretet adni. Én most egy hótaposót választottam, ami alapjáraton nem túl nőies, sőt mondhatni, kifejezetten sportos, de ebben az esetben az aranyszín rácáfol erre a sztereotípiára és képes egy leheletnyi eleganciát csempészni ebbe a fazonba. Illetve (mivel ez a fotósorozat brutális hidegben készült) az imádott Calvin Klein beanie-m sem maradhatott ki ebből a szuper téli összeállításból.

A pici hátizsákot pedig azért választottam, mert a kabáttal karöltve úgy szerepelnek, mint jin és jang. Az egyik túlméretezett és óriási, a másik pedig talán már nem is mini, sokkal inkább micro. Gyökeres ellentétei egymásnak, mégis tökéletes társak, akik kiegészítik egymást.

Ti mit gondoltok erről az outfit-ről? 🙂 Nektek melyik a kedvenc téli kabátotok?

Xx, Dorka

IMG_9363újúj

IMG_9283újúj

IMG_9220újúj

IMG_9296új

IMG_9172újúj

IMG_9160újúj

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: