White lace kimono – I’m back

Scroll down to content

EN: I know that I started the new year with the promise that I will deal much more with my blog, but unfortunately I had a quite serious surgery because of this I couldn’t keep my promise. I think in such situations we can say that man proposes, God disposes. 🙂 

But I’m back and as if the destiny plan was like that, then I could leave the bed when the sun was shining and the unofficial summer arrived. I don’t have to say that I immediately started to make pictures again and planning, and last week me and my love decided to go to Debrecen for a wellness mini holiday. We didn’t use the wellness a lot, because there was rainy sunshine every day, in a beautiful hotel of a beautiful city, with a beautiful bar. So we spent most of our time drinking coffee, cocktails, sunbathing and walking.

And if it’s summer, it’s white! What’s more, it’s lace! I found this lovely kimono on the ASOS, which I think is the most intense beam of the summer feeling, the freedom that the heat, the cocktails and the smell of the sea give us. One such piece looks good on its own and it’s pretty noticeable to build a simpler set around it, with simple accessories too.

What do you think about this look? 🙂

Xx, Dorka


HU: Tudom, hogy azzal kezdtem az újévet, hogy sokkal többet fogok foglalkozni a blogommal, de sajnos volt egy komolyabb műtétem, ami miatt ezt nem tudtam betartani. Azt hiszem, pont az ilyen esetekre mondják, hogy ember tervez, Isten végez. 🙂

Na de, visszatértem, és mintha a sors direkt alakította volna így, akkor hagyhattam el az ágyat, amikor már kisütött a nap és beköszöntött a nem hivatalos nyár. Mondanom sem kell, hogy azzal a lendülettel vetettem bele magam ismét a fotózásokba, a tervezgetésbe, ill. a múlt héten úgy döntöttünk a szerelmemmel, hogy elmegyünk Debrecenbe, egy pár napos wellness-mininyaralásra. Ciki, nem ciki, de a wellness-részleget nem igazán használtuk ki, mivel mindennap tomboló napsütés volt, egy gyönyörű város gyönyörű szállodájában, egy gyönyörű teraszos bárral. Így az időnk túlnyomó részét kávézással, koktélozással, napozással és sétálgatással töltöttük.

És, ha már nyár, akkor fehér! Sőt, csipke! Az ASOS oldalán bukkantam rá erre az álomszép kimonora, ami szerintem mindennél intenzívebben sugározza a nyári hangulat érzését, azt a szabadságot, amit a forróság, a koktélok és a tenger illata ad nekünk. Egy ilyen darab önmagában is jól mutat és elég feltűnő ahhoz, hogy egy egyszerűbb szettet építsünk köré, szintén egyszerű kiegészítőkkel.

Nektek hogy tetszik ez az összeállítás? 🙂

Xx, Dorka

 

IMG_1208újúj

IMG_1414újúj

IMG_1389újúj

IMG_1240újúj

IMG_1464újúj

IMG_20180506_153733_524újúj

IMG_1788újúj

 

Kimono: ASOS

Top: Stradivarius

Denim short: H&M

Sliders: Cape Robbin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: