dav

Hi Everyone!

My name is Dorka Matúz and I’m the founder of Livin’Heaven. The goal of my blog is not only that I present my favourite pieces of clothing and outfits, but also that I share my ideas and opinion, my own experiences with you, not only, but mainly in relation to fashion. I hope to give you inspiration through my writings!

Since I was a child, the world of the fashion absorbs and seduces me, as one can find the infinite possibilities of self-expression given by the clothes and the different style streams. The name choice of my blog doesn’t really bind to any specific memory or experience, it’s rather a kind of inspiration to live our lives, in a way that feels like heaven: „in continuous happiness”, seeing every subtle beauty of life, transforming our dreams into goals, which may become reached successes.

I hope you enjoy ambling in my little Heaven and thanks so much for reading!


Sziasztok!

A nevem Matúz Dorka és én vagyok az alapítója a Livin’Heaven-nek. A blogom célja nem csak az, hogy bemutassam a kedvenc darabjaimat és outfitjeimet, hanem, hogy megosszam veletek a gondolataimat és véleményemet, a saját tapasztalataimat, nem csak, de nagyrészt a divattal kapcsolatban. Remélve, hogy inspirálhatok mindenkit, aki olvassa a bejegyzéseimet!

Gyerekkorom óta leköt és elvarázsol a divat világa, a ruhák és a különböző stílusirányzatok adta önkifejezési lehetőségek határtalansága, amik mindig megihletnek. A névválasztás igazából nem kötődik semmilyen konkrét emlékhez vagy élményhez, inkább egyfajta inspiráció arra, hogy úgy éljük az életet, mintha a mennyországban éreznénk magunkat: „folyamatos boldogságban”, meglátva az élet minden apró szépségét, és célokká változtatva az álmainkat, amelyek így elért sikerekké válhatnak.

Remélem, hogy élvezed a barangolást az én kis Mennyországomban és nagyon köszönöm, hogy elolvasod!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s