dav

AC/DC – Close to my heart

EN: In my first post I’ve brought you an outfit, of which all pieces mean a lot for me. I had been hunting for a similar AC/DC top for a long time, but fortunately I found it on the webpage of H&M, so it wasn’t a question that it is going to become a basic item of my summer wardrobe. An other great favourite and the Queen of my composition is this blue bag, which represents the world of luxury and at the same time it spreads the bohemian atmosphere of the summer. True love. I bulit the rest of the details around them, such as the denim shorts, which are eternal basic items and can’t get bored with them. The Converse sneakers, which in themselves carry an attitude to life that I have always found appealing and I could identify myself with it. And last but not least a classic long slim black blazer, which is the Jolly Joker of every woman’s wardrobe. If it was not varied enough I parked all of this up with a few gold jewels and with the beloved accessory of hippies, a pair of big round sunglasses.

As every day my mood determines the direction I represent and my message to the world, so I love mingling the different styles within one outfit, of course, hand in hand with my own personality.

What do you think about this look? Have a nice evening! 🙂

HU: Az első posztomban egy olyan outfit-et hoztam Nektek, amelynek minden egyes darabja sokat jelent számomra. Egy hasonló AC/DC-s pólóra már régóta vadásztam, de szerencsére a H&M oldalán rá is találtam, így nem volt kérdés, hogy a nyári ruhatáram egyik alapeleme lesz. A másik nagy kedvencem, és az összeállításom Királynője ez a kék táska, ami egyszerre képviseli a fényűzés világát és árasztja magából a bohém nyári hangulatot. True love. Ezek köré építettem fel a többi részletet, mint a farmersort, ami egy örök basic darab és megunhatatlan. A Converse tornacipő, ami már önmagában is hordoz egy olyan életszemléletet, amivel mindig is tudtam és szerettem is azonosulni. És végül, de nem utolsó sorban egy klasszikus hosszú, karcsúsított fekete blézer, ami minden nő gardróbjának a Jolly Joker-e. Ha még nem lett volna elég a stílusmixelés, az egészet megdobtam egy pár arany ékszerrel és a hippik kedvencével, egy nagy kerek napszemüveggel.

Ahogy minden nap a hangulatom határozza meg, hogy milyen irányt képviselek és éppen mit akarok üzenni a világnak, úgy egy outfiten belül is imádom keverni a különféle stílusokat, persze kézen fogva az egyéniségemmel.

Mit gondoltok erről az összeállításról? Legyen szép estétek! 🙂

davdavdav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: